Käriste on perinteinen grillimakkara, joka on monelle se ainoa oikea makkara. Mahtavalta makkara maistuu pienen retkeilyn tai ulkoilun jälkeen nuotiolla tai grillissä paistettuna mutta on herkullista myös uunissa valmistettuna.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, Lue lisää
Käriste on perinteinen grillimakkara, joka on monelle se ainoa oikea makkara. Mahtavalta makkara maistuu pienen retkeilyn tai ulkoilun jälkeen nuotiolla tai grillissä paistettuna mutta on herkullista myös uunissa valmistettuna.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, kamara, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, aromit, mausteet (korianteri, paprika), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C