Apetit Superior Kasvisjauhis vegaanisessa pizzassa on herkullista tomaattikastiketta, maukasta kasvisjauhista, pestoa ja pizzaraastetta . Apetit Superior pizzat leivotaan juureen ja paistetaan kiviuunissa. Pizzoissa vaalitaan korkeaa laatua, kotimaisia raaka-aineita mahdollisimman paljon hyödyntäen.Lue lisää
Apetit Superior Kasvisjauhis vegaanisessa pizzassa on herkullista tomaattikastiketta, maukasta kasvisjauhista, pestoa ja pizzaraastetta . Apetit Superior pizzat leivotaan juureen ja paistetaan kiviuunissa. Pizzoissa vaalitaan korkeaa laatua, kotimaisia raaka-aineita mahdollisimman paljon hyödyntäen. Pizzat valmistetaan Pudasjärvellä, joka on todennäköisesti maailman pohjoisin pizzatehdas.
Ainesosaluettelo
Pohja: suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola, jauhonparanne (askorbiinihappo). Täyte: vegaaninen pizzaraaste (vesi, kookosöljy, muunnettu tärkkelys, väri (E160a)), herneproteiinivalmiste 9 % (vesi, herneproteiini, rapsiöljy, kuitu (herne), mausteet, perunaproteiini, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, dekstroosi, karamellisoitu sokeri), tomaattisose, kasviksia 6 % (tomaatti, sipuli), vesi, pesto 2 % (kasviöljyt (kookos, oliivi), basilika, rucola), valkosipuli, sokeri, suola, auringonkukkaöljy, aromit (mm. savuaromi). Valmistettu linjalla, jossa käsitellään myös muita viljoja.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Ohra, Kaura, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Poista pizza muovikääreestä. Aseta jäinen pizza uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 °C:ssa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.
Poista pizza muovikääreestä. Aseta jäinen pizza uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 °C:ssa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.