Herkullista kotimaista kalaa! Apetit Kotimainen Itämeren kalapihvi on valmistettu Itämerestä pyydetystä pienikokoisesta suomalaisesta silakasta ja päällystetty gluteenittomalla paneerauksella. Apetit Itämeren kalapihvit ovat myös terveellinen valinta, tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Tuotteet Lue lisää
Herkullista kotimaista kalaa! Apetit Kotimainen Itämeren kalapihvi on valmistettu Itämerestä pyydetystä pienikokoisesta suomalaisesta silakasta ja päällystetty gluteenittomalla paneerauksella. Apetit Itämeren kalapihvit ovat myös terveellinen valinta, tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös lasten makuun!
Ainesosaluettelo
Pyydetty suomalainen nahaton SILAKKAfilee (Clupea harengus membras) 55 % FAO 27.III.d (Selkämeri), suomalainen peruna, gluteeniton paneeraus (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, vesi, suomalainen laktoositon kuohuKERMA, suomalainen perunahiutale, hernekuitu, ruohosipuli, MUNANVALKUAISjauhe *, sakeuttamisaineet (E461, E407a), sitruunamehutiiviste, jodioitu suola, valkopippuri. Lisättyä suolaa 0,7 %. Kotimaisuusaste 82 %. * peräisin vapaan kanan kananmunista.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 170°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 170°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.