Näissä herkullisissa falafeleissa maistuu harissa, joka on Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiöistä tuttu chilipohjainen maustetahna. Pyöryköiden maku onkin lempeän mausteinen, ei liian tulinen. Tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.
Ainesosaluettelo
Kikherne (48 %, Belgia), Lue lisää
Näissä herkullisissa falafeleissa maistuu harissa, joka on Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän keittiöistä tuttu chilipohjainen maustetahna. Pyöryköiden maku onkin lempeän mausteinen, ei liian tulinen. Tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.
Ainesosaluettelo
Kikherne (48 %, Belgia), rapsiöljy, vesi, sipuli, persilja, pepperonichili, harissa 3 % (rapsiöljy, valkosipuli, mausteet, merisuola), herneproteiini, valkosipuli, mausteet (mm. korianteri), perunatärkkelys, sakeuttamisaine (E461), jodioitu suola, sitruunamehu, nostatusaine (E500). Lisätty suola 0,8 %. Harissa- maustetahnan valmistusmaa Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.