Rapean kullankeltaisen kuoren alla on vaalea, miedosti kalalta maistuva pehmeän makuinen kalapyörykkä.
Ainesosaluettelo
KULTAKUORE 56 % (Argentina silus, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27), rapsiöljy, peruna, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, Lue lisää
Rapean kullankeltaisen kuoren alla on vaalea, miedosti kalalta maistuva pehmeän makuinen kalapyörykkä.
Ainesosaluettelo
KULTAKUORE 56 % (Argentina silus, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27), rapsiöljy, peruna, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), tuorejuusto (MAITO) 7 %, perunahiutale, sitruskuitu, jodioitu suola, mustapippuri. Lisättyä suolaa 0,7 %.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.