Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) Lue lisää
Rapean kullankeltaisen kuoren alla on lohesta ja seitistä valmistettu pehmeän makuinen kalapihvi. Makua antavat ranskankerma, ruohosipuli, tilli ja sitruuna.
Ainesosaluettelo
Viljelty norjalainen LOHI (Salmo salar) 47 %, vedellä turvotettu herneproteiini, SEITI (Pollachius virens) 9 %, pyydetty troolilla Koillis-Atlantilta FAO-alue 27, gluteeniton korppujauhe (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, laktoositon ranskankerma (KERMA, hapate), perunahiutale, sipuli, perunakuitu, ruohosipuli, sakeuttamisaineet (E461, E407a), tilli, jodioitu suola, sitruunamehutiiviste, mustapippuri. Lisättyä suolaa 0,7 %.
Allergeenit
Sisältää: Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Kiertoilmapaisto 160°C, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.