Apetit Kotimainen Järvikalapihvi on valmistettu Suomesta pyydetystä särjestä, joka on vastuullista ja ekologista lähikalaa. Järvikalapihvit valmistetaan Apetitin ruokapakastetehtaalla Säkylässä, Pyhäjärven rannalla. Myös Pyhäjärvestä hoitokalastettua särkeä käytetään Järvikalapihvien valmistamiseen.Lue lisää
Apetit Kotimainen Järvikalapihvi on valmistettu Suomesta pyydetystä särjestä, joka on vastuullista ja ekologista lähikalaa. Järvikalapihvit valmistetaan Apetitin ruokapakastetehtaalla Säkylässä, Pyhäjärven rannalla. Myös Pyhäjärvestä hoitokalastettua särkeä käytetään Järvikalapihvien valmistamiseen. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja soijaton.
Ainesosaluettelo
Järvestä ja merestä pyydetty suomalainen SÄRKIKALA (Rutilus rutilus) vaihtelevina osuuksina 63 %, suomalainen peruna, suomalainen laktoositon kuohuKERMA, suomalainen laktoositon VOI, suomalainen perunahiutale, rapsiöljy, MUNANVALKUAISjauhe*, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, valkopippuri. Lisättyä suolaa 0,6 %. Pintapaistettu. Kotimaisuusaste 93 %. *Peräisin vapaan kanan kananmunista.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Kala, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa limittäin. Yhdistelmäpaisto 160°C, kosteus 30 %, 20-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.