Kruunusekoitus sopii hyvin sellaisenaan lisäkkeeksi, wokki- ja pataruokiin, munakkaiden täytteeksi ja kypsennettynä salaatteihin. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7-9 min välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Pannulla Lue lisää
Kruunusekoitus sopii hyvin sellaisenaan lisäkkeeksi, wokki- ja pataruokiin, munakkaiden täytteeksi ja kypsennettynä salaatteihin. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7-9 min välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Pannulla tai wokissa: Kuumenna pannulla 3-4 rkl ruokaöljyä, lisää jäiset kasvikset ja paista sekoitellen 6-7 minuuttia. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali, porkkana, parsakaali
Käyttö-/valmistusohje
Kruunusekoitus sopii gratiinien, wokkien ja pataruokien valmistukseen sekä kuumennettuna lisukkeeksi ja salaatteihin. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Pannulla tai wokissa: Kuumenna pannulla 3-4 rkl ruokaöljyä, lisää jäiset kasvikset ja paista sekoitellen 7-9 minuuttia. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.
Kruunusekoitus sopii gratiinien, wokkien ja pataruokien valmistukseen sekä kuumennettuna lisukkeeksi ja salaatteihin. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Pannulla tai wokissa: Kuumenna pannulla 3-4 rkl ruokaöljyä, lisää jäiset kasvikset ja paista sekoitellen 7-9 minuuttia. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.