Apetit Perunamuusi on todella helppo ja nopea valmistaa, lisää vain maito/vesi ja suola. Perunamuusi käy monien liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi
Ainesosaluettelo
Peruna 94 %, kasviöljy (palmu, rypsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), valkopippuri, aromi.Lue lisää
Apetit Perunamuusi on todella helppo ja nopea valmistaa, lisää vain maito/vesi ja suola. Perunamuusi käy monien liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi
Ainesosaluettelo
Peruna 94 %, kasviöljy (palmu, rypsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), valkopippuri, aromi.
Käyttö-/valmistusohje
1 GN 1/1-65 mm vuoka ( 25 annosta á 200 g), 4 kg perunasosepellettejä, 1 l maitoa, (0,006 kg suolaa). Kaada jäiset perunasosepelletit GN 1/1-vuokaan. Lisää maito ja suola. Kuumenna höyrykeittäen ilman kantta 20-25 minuuttia. Sekoita. Vie tarjolle.
1 GN 1/1-65 mm vuoka ( 25 annosta á 200 g), 4 kg perunasosepellettejä, 1 l maitoa, (0,006 kg suolaa). Kaada jäiset perunasosepelletit GN 1/1-vuokaan. Lisää maito ja suola. Kuumenna höyrykeittäen ilman kantta 20-25 minuuttia. Sekoita. Vie tarjolle.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.