Herkullisia, kotimaisia juureksia, valmiiksi pilkottuna. Sopii täydellisesti esimerkiksi kiusauksiin, keittoihin tai aterian lisukkeeksi.
Ainesosaluettelo
Peruna. Alkuperämaa Suomi. Kotimaisuusaste 100 %.
Käyttö-/valmistusohje
Perunasuikaleet sopivat erilaisiin uunissa tai liedellä kypsennettäviin ruokiin, kuten kiusauksiin, pannuaterioihin ja keittoihin.Lue lisää
Herkullisia, kotimaisia juureksia, valmiiksi pilkottuna. Sopii täydellisesti esimerkiksi kiusauksiin, keittoihin tai aterian lisukkeeksi.
Ainesosaluettelo
Peruna. Alkuperämaa Suomi. Kotimaisuusaste 100 %.
Käyttö-/valmistusohje
Perunasuikaleet sopivat erilaisiin uunissa tai liedellä kypsennettäviin ruokiin, kuten kiusauksiin, pannuaterioihin ja keittoihin. Lisää jäiset suikaleet keittoon kypsennyksen loppuvaiheessa ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Perinteinen Janssoninkiusaus: Levitä uunivuokaan puolet perunasuikaleista , 2prk anjovisfileitä ja päälle loput perunasuikaleet. Sekoita 5 dl ruokakermaa, 1/2 tl suolaa ja anjovisliemi, ja kaada seos vuokaan. Kypsennä uunissa 200-asteessa 60 min, ja anna vetäytyä 5-10 min ennen syömistä.
Perunasuikaleet sopivat erilaisiin uunissa tai liedellä kypsennettäviin ruokiin, kuten kiusauksiin, pannuaterioihin ja keittoihin. Lisää jäiset suikaleet keittoon kypsennyksen loppuvaiheessa ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Perinteinen Janssoninkiusaus: Levitä uunivuokaan puolet perunasuikaleista , 2prk anjovisfileitä ja päälle loput perunasuikaleet. Sekoita 5 dl ruokakermaa, 1/2 tl suolaa ja anjovisliemi, ja kaada seos vuokaan. Kypsennä uunissa 200-asteessa 60 min, ja anna vetäytyä 5-10 min ennen syömistä
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.