Kukkakaali on maukas ja monikäyttöinen kasvis, joka sopii yhtä hyvin pääruoan kuin lisukkeidenkin raaka-aineeksi esimerkiksi keittoihin, vuokiin, salaatteihin ja tietenkin muhennokseen. Kukkakaali tuo mm. salaatteihin ruokaisuutta ja mukavaa rakennetta, kun käytät kukinnot kokonaisina. Kukkakaalia voi valmistaa hyvin monella tapaa: paahdettuna, paistettuna, keitettynä sekä grillattuna.Lue lisää
Kukkakaali on maukas ja monikäyttöinen kasvis, joka sopii yhtä hyvin pääruoan kuin lisukkeidenkin raaka-aineeksi esimerkiksi keittoihin, vuokiin, salaatteihin ja tietenkin muhennokseen. Kukkakaali tuo mm. salaatteihin ruokaisuutta ja mukavaa rakennetta, kun käytät kukinnot kokonaisina. Kukkakaalia voi valmistaa hyvin monella tapaa: paahdettuna, paistettuna, keitettynä sekä grillattuna.
Ainesosaluettelo
Kukkakaali (14-25 mm). Kukkakaalin alkuperämaa on ilmoitettu päiväyskentässä.
Käyttö-/valmistusohje
Kuumenna tuote ennen käyttöä 72 °C:seen.
Tuote on kuumennettava vähintään 72°C:seen. Mittaa GN 1/1-65-vuokaan 0,5 dl rypsiöljyä, 4 g yrttejä ja 3 kg jäisiä vihanneksia. Esikuumenna uuni yhdistelmäpaistolla 150 °C, kosteus 50 %. Kuumenna 8-10 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.