Soijaproteiinipohjaista vegaanimureketta on helppo muotoilla sekä työstää, ja pysyy kasassa. Helppo maustaa mm. tuoreilla yrteillä ja vihanneksilla. Sisältää runsaasti proteiinia. Anamma® -vegaanituotteet ovat eläin- ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.
Ainesosaluettelo
Vesi, Lue lisää
Soijaproteiinipohjaista vegaanimureketta on helppo muotoilla sekä työstää, ja pysyy kasassa. Helppo maustaa mm. tuoreilla yrteillä ja vihanneksilla. Sisältää runsaasti proteiinia. Anamma® -vegaanituotteet ovat eläin- ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.
Ainesosaluettelo
Vesi, SOIJAPROTEIINI(23%), rapsiöljy, sipuli, suola, mausteet, omenauute, luontainen aromi, stabilointiaine (metyyliselluloosa).
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: Sulata haluttu määrä tuotetta uunipellille levitettynä 30-60 minuuttia huoneenlämmössä tai jääkaapissa 24 tuntia. Kylmää tuotetta on helpompi työstää, pikasulatusta ei tuotteelle suositella. Mausta! Kokeile sekoittaa mukaan esimerkiksi mausteita, yrttejä, papuja ja vihanneksia. Muotoile halutun muotoiseksi. Paista yhdistelmäuunissa (60% höyryä) 190°C noin 10-15 minuuttia kunnes sisälämpötila on yli +70°C. Käytä hieman ruokaöljyä paistamiseen. Voit myös paistaa paistopöydällä tai keittää suoraan padassa. Vinkki: Koostumusta parantavia ainesosia kuten korppujauhoa, kananmunia tms. ei tarvitse lisätä.
Säilytysohje
Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.