Bataatti-vuohenjuustovuoka

1 GN vuoka

3 kg bataattia
30 g tuoretta timjamia
2 kpl solo valkosipulia
20 g suolaa
40 g öljyä
1 kg vuohenjuustoa
400 g Bimi varsiparsakaalia
200 g fetajuustoa
karamellisoituja pähkinöitä

Katja Tuomaisen reseptiikka inspiroi myös arjessa!

Lataa Reseptin PDF

1. Kuori ja viipaloi bataatit noin 0,5 cm paksuisiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulit. Pyöräytä joukkoon öljyä, suolaa, valkosipulia
ja tuoretta timjamia. Viipaloi myös vuohenjuusto.

2. Lado bataatti- ja vuohenjuustoviipaleet vuokaan ja paahda noin 220 asteisessa uunissa, kunnes bataatit ovat kypsyneet.

3. Putsaa Bimit ja paahda öljyn kanssa uunissa noin 5 minuuttia. Lisää bataatti-vuohenjuusto vuoan päälle. Murustele fetajuusto
bataatti-vuohenjuustovuoan päälle.

Vinkit

Vuokan voi koristella karamellisoituduilla pähkinöillä.